حبیب اله طهماسبی نیک، رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران در ادامه با اشاره به عملکرد بانک ها در حمایت از تولید گفت: مهمترین عامل در حرکت چرخ دنده های تولید، تامین منابع مالی است. بانک ها مهمترین عامل در این چرخه هستند. پرداخت وام با درصد سود نازل و وصول آن در درازمدت می تواند کمک بسیاری به این مهم در کشور باشد؛ حال آنکه پرداخت وام از سوی بانک ها به تولیدکنندگان ضمن اینکه با دست اندازهای زیادی رو به روست، سود آن در بلند مدت فشار زیادی به تولیدکننده وارد می سازد.
طهماسبی نیک با اظهار امیدواری از شرایط بازار خیاطان گفت: بازار خیاطان در روزگار شیوع کرونا راکد بود. بسیاری از تولیدکنندگان خسارت زیادی را متحمل شدند.کارگران شان به دلیل رکود بازار به مشاغل کاذب جذب شده و از صنف رفتند؛ اما بتازگی به نسبت دو سال قبل شرایط کسب و کار بهتر شده و سفارش برای خیاطان بیشتر شده است؛ بنابراین برخی از کارگران به شغل خود بازگستند و در تولیدی ها مشغوول گردیدند.
وی از خیاطی به عنوان هنر-صنعت یاد کرد و افزود: در دهه اخیر افراد به جای خرید لباس های آماده سعی کرده اند با تهیه پارچه از دوخت تخصصی برای لباس هایی خود استفاده کنند. هر چند قیمت لباس آماده به نسبت ارزان تر از سفارش به خیاط است؛ اما به این دلیل که کار خیاط مانند یک هنرمند است که بر لباس می نشیند، ترجیح می دهند لباس شان را خیاط بدوزد.