چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ ۱۰:۲۶ ق٫ظ

چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ ۱۰:۲۶ ق٫ظ

چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ ۱۰:۲۶ ق٫ظ

قیمت‌ کباب نسبت به بقیه کالاها و مواد غذایی آنچنان تغییری نکرده است/ عرضه کباب ارزان با سنگدان مرغ؛ دروغ بزرگی

حسین محمدی، رئیس اتحادیه کباب و حلیم و آشپز تهران با بیان اینکه هیچ ارزانی و گرانی ای بی حکمت نیست، درباره قیمت فعلی یک پرس چلوکباب مرغوب افزود: قیمت چلوکباب به کیفیت و وزن و مواد مصرفی بستگی دارد. یعنی قیمت چلوکبابی که با گوشت تازه گوسفندی و برنج ایرانی کیلویی ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان عرضه میشود با چلوکبابی که با گوشت برزیلی و برنج هندی و پاکستانی و تایلندی پخته شده خیلی فرق میکند.

محمدی ادامه داد: بر این اساس قیمت چلوکباب از ۷۰ هزار تا ۲۰۰ هزار تومان است. چلوکباب ۲۰۰ هزار تومانی هر سیخ ۲۵۰ گرم با ۴۰۰ گرم برنج دم کرده مرغوب است.

رئیس اتحادیه کباب و حلیم و آشپز تهران در ادامه درباره میزان تقاضای مردم برای مصرف کباب در سال جاری گفت: تحت تاثیر گرانی های اخیر یک مقدار قدرت خرید مردم پایین آمده است.

محمدی افزود:بعد از دوران کرونا نسبتا شرایط صنف ما بهتر شده بود اما گرانی ها و همچنین ناآرامی های اخیر در خرابی کاسبی ما به خصوص در عرضه شام اثر داشته و شرایط فروش خوب نیست.

رئیس اتحادیه کباب و حلیم و آشپز تهران درباره اینکه آیا عرضه کباب با سنگدان مرغ، نان خشک، پیاز و ادویه صحت دارد، گفت: این خبر از اساس غلط است و اینها همه شایعه و در حد دروغ قرن است! چرا که اصلا با سنگدان مرغ نمی شود کباب درست کرد.

محمدی افزود: خبر عرضه کباب ارزان با سنگدان مرغ مثل شایعه پختن حلیم با پنبه و پشم به جای گوشت بود که آن هم دروغ بزرگی بود.

وی درباره علت قیمت پایین تر چلوکباب در برخی واحدهای صنفی گفت: در هیچ کدام از واحدهای صنفی دارای جواز در سطح تهران تاکنون چنین تخلفاتی مشاهده نشده و شاید واحدی یک مقدار گوشت آن را کمتر بریزند و کوبیده آن ۷۹-۸۰ گرم باشد اما تاکنون شاهد عرضه سنگدان مرغ چرخ کرده به جای کباب نبوده ایم.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها