صادق فیض آبادی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران تصریح کرد: در تولید و تعمیر تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی افراد به هر میزان آموزش های به روزتری داشته باشند، نتیجه کار سالم تر، رضایتمندی بیشتر و خروجی بهتری خواهد داشت؛ بنابراین به جرات می توان گفت از صنوفی هستیم که همگام با تکنولوژی و دانش روز دنیا در حرکتیم. آموزش همواره وجود داشته حتی در دوران کرونا که البته برگزاری کلاس ها به کندی و با رعایت پروتکل های بهداشت و با تعداد کم برگزار می شد.
وی افزود: صنایع الکترونیک در دنیا دائم در حال تغییر و پیشرفت است. با توجه به این موضوع اگر آموزش و توانمندی اطلاعات را در اتحادیه و اعضا بالا نبریم نمی توانیم همگام با دنیا و صنایع تولیدی به روز، پیش رویم.
فیضآبادی در خصوص تولیدات صنف گفت: سال هاست که بسیاری از کالاها در حوزه این صنف با دستان توانا و علم و دانش تولیدکنندگانش روانه بازار داخلی می شود، چه آنکه در گذشته جزو واردکنندگان همین کالاها بودیم، اما شرایط تولید باید برای تولیدکننده در کشور به راحتی مهیا شود تا دغدغه مواد اولیه و دیگر موانع را نداشته باشد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تهران اظهار داشت: تولیدکنندگان این صنف در اکثر مواقع تنها به دلیل عشقی که برای تولید دارند به کار ادامه می دهند. سختی در عرصه تولید زیاد است و مسئولان برای ارتقای تولیدات کشور باید با برنامه ریزی از تولید کنندگان حمایت کنند.
وی با اشاره به رستههای تولیدی این صنف افزود: از جمله رسته ها عبارتند از تولید و تعمیر لوازم پزشکی و الکترونیک- تولید و تعمیر و نصب آنتن های مجاز- تولید و تعمیر انواع بردهای الکترونیکی- تولید و تعمیر تجهیزات و ابزار آلات الکترونیکی– تولید و تعمیر و نصب خدمات فنی و خدمات پس از فروش سیستم های حفاظتی و ایمنی و دوربین های مدار بسته و تولید و تعمیرکاران دستگاه های اندازه گیری.