یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۴:۴۹ ب٫ظ

یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۴:۴۹ ب٫ظ

یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۴:۴۹ ب٫ظ

سرپیچی پلیس + ۱۰ از قانون و پایمال شدن حقوق عکاسان/ بیکاری بیش از ۵۰۰ هزار عکاس حرفه ای در سراسر کشور

زعفر یاوری، رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران مجالس تهران گفت: جای تاسف است که این مراکز تنها به دلیل منافع مالی، حتی به شخصیت افراد و صاحبان مدارک، بی توجه هستند که چگونه و چطور یک عکس با کیفیت و بی کیفیت می تواند شخصیت و اعتماد به نفس افراد را زیر سوال ببرد؛ ضمن اینکه در برخی از مواقع تصاویر افراد حتی شبیه به صاحب عکس نیست.

وی اظهار کرد: اعضای اتحادیه عکاسان تمامی دوره های عکاسی را با متدهای پیشرفته و دوربین های حرفه ای می گذرانند؛ ضمن اینکه از کمیسیون فنی اتحادیه برای صدور پروانه صنفی خود تایید می گیرند؛ اما پلیس به علاوه ۱۰ برای صدور شناسنامه و کارت ملی فقط از عکاس مستقر در این جایگاه استفاده می کند. عکس های الصاقی به این اسناد هویتی مهم، بقدری بی کیفیت است که در جایگاه های مهم داخل و خارج از کشور به هیچ وجه قابل شناسایی و قبول نیست.

یاوری در ادامه گفت: عکاسان متبحر این اتحادیه هزینه های شهرداری، مالیات، اجاره بها و مسئولیت اشتغال زایی در کشور را بر عهده ؛اما درآمدشان برای دیگر مراکزی چون پلیس به علاوه ۱۰ و مدارس و … است. مضاف بر اینکه رئیس اداره کل آموزش و پرورش نیز به تمامی مدارس بخشنامه داده که به هیچ وجه اجازه ندارند در مدارس عکس پرسنلی از دانش آموزان بگیرند. کجایند افرادی که از قانون تبعیت کرده و احترام بگذارند؟

رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران مجالس تهران با تاکید بر پایمال شدن حق عکاسان حرفه ای گفت: این مراکز با این رفتار غیرمنصفانه و غیرعادلانه باعث شدند بیش از ۵۰۰ هزار عکاس حرفه ای در سراسر کشور بیکار شوند. نمونه آن ریزش اعضای اتحادیه عکاسان تهران است که از شش سال پیش تا کنون که فعالیت مدارس و پلیس به علاوه ۱۰ زیاد شده از ۱۸۰۰ عضو به ۱۰۰۰ عضو تقلیل پیدا کرده است. تمامی هزینه ها را باید بدهند و دیگر مراکز سود ببرند.

یاوری در خصوص فعالیت تالارداران و استفاده از عکاسان و فیلمبرداران اختصاصی خودشان نیز بیان کرد: برخی از تالارها زمان انعقاد قرارداد برای اجرای عروسی ها و جشن ها به طرف مقابل پیشنهاد می دهند تا صاحبان مجالس از عکاسان و فیلمبرداران تالارها استفاده کنند در حالیکه هیچ کدام پروانه عکاسی ندارند. تالار فقط می تواند در چهار چوب قوانین مربوط به خود به مشتری سرویس ارائه دهد و لاغیر در حالیکه در برخی مواقع حتی فردی با دستگاه های عکاسی در داخل مراسم از میهمانان برای گرفتن عکس دعوت می کنند و درآمد کامل یک عکاس حرفه ای را یک شبه از مردم می گیرند، اینها همه دور از قوانین است.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها